Skifte av solid gummidekk

På industrikjøretøyer er solide dekk forbruksdeler.Uavhengig av de solide dekkene til gaffeltrucker som brukes ofte, de solide dekkene til lastere, eller de solide dekkene til sakseløftere som beveger seg relativt lite, er det slitasje og aldring.Derfor, når dekkene er slitt til Etter et visst nivå, må de alle skiftes.Hvis de ikke skiftes ut i tide, kan det være følgende farer:
1. Lastekapasiteten reduseres, noe som forårsaker akselerert slitasje og overdreven varmeutvikling.
2. Under akselerasjon og bremsing er det fare for hjulslipp, og tap av retningskontroll.
3. Stabiliteten på lastesiden av trucken reduseres.
4. Ved tvillingdekk montert sammen, er dekkbelastningen ujevn.

Utskifting av solide dekk bør følge følgende prinsipper:

1. Dekk må skiftes i henhold til anbefalingene fra dekkprodusenten.
2. Dekkene på alle aksler skal være solide dekk med samme spesifikasjon med samme struktur og mønstermønster produsert av samme produsent.
3. Ved utskifting av solide dekk bør alle dekk på samme aksel skiftes.Nye og gamle dekk tillates ikke blandet fast.Og blandede dekk fra forskjellige produsenter er også strengt forbudt.Pneumatiske dekk og solide dekk er strengt forbudt!
4. Generelt kan slitasjeverdien til den ytre diameteren til gummidekket beregnes i henhold til følgende formel.Når den er mindre enn den angitte verdien Dwear, bør den byttes ut:
{Dworn=3/4(Dnew—drim)+ drim}
Dworn= Utvendig diameter på slitasjedekket
Dnew= Den ytre diameteren til det nye dekket
drim = Utvendig diameter på felgen
Ta 6,50-10 gaffeltruck soliddekk som et eksempel, enten det er en vanlig felgtype eller et hurtigmontert solid dekk, er det det samme.
Dworn=3/4(578–247)+ 247=495

Det vil si at når den ytre diameteren på det brukte solide dekket er mindre enn 495 mm, bør det byttes ut med et nytt dekk!For ikke-merkende dekk, når det ytre laget av lys gummi er utslitt og den svarte gummien er eksponert, bør den skiftes ut i tide.Fortsatt bruk vil påvirke arbeidsmiljøet.

Skifte av solid gummidekk


Innleggstid: 17-11-2022